Fém szállítható gázolajtartály 605 liter, kitérőszerkezettel

Kiegészítők
Digitális átfolyásmérő 54 000 Ft
+2 méter tömlő 17 000 Ft
Üzemanyagtartály kiszállítása 28 000 Ft
Ft 810 000

Fém szállítható gázolajtartály 605 liter

A Sensor Technik fém szállítható gázolajtartály egy speciális fekvőhengeres fém tartály, melynek űrtartalma 605 liter. Az alapfelszereltségéhez tartozik egy 12/24 V szivattyú, 4 méter hosszú tömlő, automata töltőpisztoly és akkumulátor kábel csipeszek. Emellett rendelkezik egy mechanikus átfolyásmérővel, mely lehetővé teszi az üzemanyagáram mérését. Opcionálisan elérhető egy K24 digitális átfolyásmérő is, amely egyedi rendelés alapján beszerezhető.

Ez a tartály ADR szabvány szerinti szállításra is engedélyezett, és a szabvány előírásainak megfelelően 2,5 év után ismétlődő ellenőrzést kell alávetni. Az ADR 6.5.4.4.1b és ADR 6.5.4.4.2b bekezdései vonatkoznak erre a tartályra, hogy biztosítsák a biztonságos szállítást és használatot.

IBC tartály, fém - 605 liter alapfelszereltség:
 

  • 605 literes fém tartály
  • 12/24 V üzemanyag szivattyú 45 liter/perc teljesítménnyel
  • 4 méter hosszú akkumulátor kábel és csipesz
  • 4 méter hosszú gázolajálló tömlő
  • automata töltőpisztoly
  • K33 mechanikus átfolyásmérő

Szállítható fém  gázolajtartály

A mobil üzemanyagtartály speciális védőkerettel készült, hogy biztonságosan és hatékonyan szállíthasson üzemanyagot. Ez különösen fontos, ha az üzemanyagot olyan helyszínekre kell szállítani, ahol rossz út, nehéz a terület megközelítése és a gázolaj ellátása mostha környeztei körülmények között történik, vagy ahol speciális biztonsági előírások érvényesek.

Az üzemanyagkút elektromos szivattyúval van felszerelve, ami lehetővé teszi az üzemanyag hatékony szállítását. Az elektromos szivattyú használata gyors és megbízható üzemanyagátvitelt biztosít, ami jelentősen megkönnyíti a folyamatot. Az automata töltőpisztollyal ellátott üzemanyagkút könnyen és kényelmesen lehetővé teszi az üzemanyag feltöltését a munkagépekben. Az automata pisztolyok lehetővé teszik a pontos és precíz töltést, valamint minimalizálják az üzemanyag kifolyását és szivárgását. A tartozékok közé tartozik egy tömlő is, amely az üzemanyag átvitelére szolgál. A megfelelő hosszúságú tömlő kiválasztása lehetővé teszi az üzemanyag könnyű és hatékony átvitelét a tartályból az autókba vagy más helyszínekre.

Mindezek a tulajdonságok és funkciók együttesen egy biztonságos és hatékony mobil üzemanyagkút kialakítását eredményezik, amely lehetővé teszi az üzemanyag gyors és megbízható szállítását, akár veszélyes anyagokkal kapcsolatos előírásoknak is maradéktalanul megfelelve.

EZ IS ÉRDEKELHETI...

GYAKORI KÉRDÉSEK IBC TARTÁLLYAL KAPCSOLATBAN

MELYIK IBC TARTÁLYT VÁLASSZAM?

SZAKÉRTŐNK SEGÍT ÖNNEK

Bármilyen üzemanyagkúttal, vagy üzemanyag technológiával kapcsolatos kérdése van vagy információt szeretne megtudni keressen bátran elérhetőségeinken. 

A legfontosabb, hogy mennyi üzemanyagot szükséges szállítania egy alkalommal. Ez után, hogy milyen méretű tartály fér el a szállító eszközön, majd a harmadik, hogy mekkora tartályt tud mozgatni a járműről le-fel rakodás közben.

Veszélyes anyagok szállítására vonatkozó rendeletekben az IBC tartályokra vonatkozó maximális szállítási mennyiség 1000 liter. 440 liter gázolaj vagy 330 liter benzin szállítható saját gépek ellátására az ADR törvény 1.1.3.1/c bekezdése alapján a vállalatok (vállalkozások) olyan szállításaira, ami fő tevékenységüket kiegészíti, mint például a mély- és magasépítési munkaterületek ellátása vagy méréssel, javítással és karbantartással kapcsolatos szállítások, ill. visszaszállítások csomagolóeszközönként, beleértve a nagyméretű csomagolóeszközöket (IBC-et) és nagycsomagolásokat is, legfeljebb 450 liter mennyiségű veszélyes áru esetén és az 1.1.3.6 bekezdésben meghatározott mennyiségi határokon belül. Meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a veszélyes áru normális szállítási feltételek melletti kiszabadulásának megakadályozására. Ez a fajta mentesség nem alkalmazható a 7 osztályra. Ugyancsak nem alkalmazható ez a mentesség a vállalatok (vállalkozások) által anyagbeszerzés, külső vagy belső anyagelosztás céljából végzett szállításokra.

Mindkét tartály esetében a használat jellege dönti el a választást. A műanyag tartályok könnyen rakodhatóak, de használatuk korlátozott, ami azt jelenti, hogy közúton maximum 5 évig szállítható benne üzemanyag. Ezzel szemben a fém tartályok használata, közúti áruszállítás esetén nincs időkorláthoz kötve. A fém tartályok mindemellett sokkal biztonságosabbak, a védőeszközök miatt ( borulás elleni védőkeret, speciális légző szelep amely nem engedi szállítás közben a folyadék kilötykölődését) nehéz terepen sokkal ésszerűbb döntés minden vállalat számára.

Nem! Nagyon fontos, hogy a tartályok anyaga valamint a kimérő szerkezet egy-egy adott üzemanyaghoz készül, így nem szállítható a gázolajos tartályba benzin. A kimérő szerkezetek esetén is fontos tudni, hogy a benzin fokozottan tűz és robbanásveszélyes folyadék ezért minden eszköznek ATEX tanusítvánnyal kell rendelkeznie.

A legkeresettebb kiegészítő a digitális liter számláló. Ezzel pontosan látja, hogy melyik járműbe mennyi üzemanyagot tankol. A védőtető is fontos, mivel megvédi a tartály kimérő szerkezetet a időjárás problémáktól, illetve egy zárt rendszert képez. Sokan kérik a szintmérőt amellyel megállapítható a tartályban tárolt üzemanyag mennyisége.