Digitális átfolyásmérő - K24 gázolajhoz

Átvételi lehetőségek
Kiszállítás 4 500 Ft
Raktári átvétellel (ingyenes) 0 Ft
Ft 72 000

Digitális átfolyásmérő - K24

K24 digitális átfolyásmérő. Gázolaj átfolyásmérésre alkalmas eszköz LCD kijelzővel. Könnyen kalibrálható, egyszerűen felszerelhető. A digitális áramlásmérő turbinával rendelkezik, amely alkalmas a dízel üzemanyagok, gázolaj kiszolgálására és a kiadagolt folyadék digitális mérésére.
 

MINŐSÉGI ÁTFOLYÁSMÉRŐ

A K24-A digitális gázolaj áramlásmérőt az alacsony viszkozitású folyadékok áramlásának figyelésére tervezték. Könnyen és egyszerűen beépíthető. Beszerelhetik adagolótömlő végére, de különböző pozíciókban helyezhető el az adatleovasás megkönnyítése érdekében. A robusztus, biztonságos ház és a zárt belső elektronika szinte bármilyen munkakörülmények között használható.

MEGBÍZHATÓSÁG

A K24-A alumínium házzal és polipropilén turbinával rendelkezik. Az impulzus típusa egycsatornás, reed kapcsoló. Az LCD-s elektronikus kártya egy 5 számjegyből álló részt mutat 0,1-től 99999-ig, összesen 6 számjegyből 1-től 999999-ig. Az aktuális liter számláló, visszaállítható, nullázható.

PONTOSSÁG 

A K24-A dízel áramlásmérő +/- 1%-os átfolyási pontosságot garantál.  Ha az adagolás pontatlannak bizonyul, a K24 bármikor kalibrálható, hogy maximális pontosságot biztosítson a működésében. < 0,03 bar nyomásesés 120 l/perc sebességnél és 0,2%-os ismételhetőség, a K24 áramlásmérő két AAA elemmel működik. Forgó kijelzőjének köszönhetően a K24-A bármilyen alkalmazáshoz és munkakörülményhez illeszthető.

K24-A MINDEN BIODÍZELLEL KOMPATIBILIS

Szerkezeti jellemzőinek köszönhetően a PIUSI K24-A BÁRMILYEN BIODÍZELhez alkalmas, és biztonságosan használható bármilyen keverésű és eredetű biodízel mérésére.

EZ IS ÉRDEKELHETI...

GYAKORI KÉRDÉSEK IBC TARTÁLLYAL KAPCSOLATBAN

MELYIK IBC TARTÁLYT VÁLASSZAM?

SZAKÉRTŐNK SEGÍT ÖNNEK

Bármilyen üzemanyagkúttal, vagy üzemanyag technológiával kapcsolatos kérdése van vagy információt szeretne megtudni keressen bátran elérhetőségeinken. 

A legfontosabb, hogy mennyi üzemanyagot szükséges szállítania egy alkalommal. Ez után, hogy milyen méretű tartály fér el a szállító eszközön, majd a harmadik, hogy mekkora tartályt tud mozgatni a járműről le-fel rakodás közben.

Veszélyes anyagok szállítására vonatkozó rendeletekben az IBC tartályokra vonatkozó maximális szállítási mennyiség 1000 liter. 440 liter gázolaj vagy 330 liter benzin szállítható saját gépek ellátására az ADR törvény 1.1.3.1/c bekezdése alapján a vállalatok (vállalkozások) olyan szállításaira, ami fő tevékenységüket kiegészíti, mint például a mély- és magasépítési munkaterületek ellátása vagy méréssel, javítással és karbantartással kapcsolatos szállítások, ill. visszaszállítások csomagolóeszközönként, beleértve a nagyméretű csomagolóeszközöket (IBC-et) és nagycsomagolásokat is, legfeljebb 450 liter mennyiségű veszélyes áru esetén és az 1.1.3.6 bekezdésben meghatározott mennyiségi határokon belül. Meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a veszélyes áru normális szállítási feltételek melletti kiszabadulásának megakadályozására. Ez a fajta mentesség nem alkalmazható a 7 osztályra. Ugyancsak nem alkalmazható ez a mentesség a vállalatok (vállalkozások) által anyagbeszerzés, külső vagy belső anyagelosztás céljából végzett szállításokra.

Mindkét tartály esetében a használat jellege dönti el a választást. A műanyag tartályok könnyen rakodhatóak, de használatuk korlátozott, ami azt jelenti, hogy közúton maximum 5 évig szállítható benne üzemanyag. Ezzel szemben a fém tartályok használata, közúti áruszállítás esetén nincs időkorláthoz kötve. A fém tartályok mindemellett sokkal biztonságosabbak, a védőeszközök miatt ( borulás elleni védőkeret, speciális légző szelep amely nem engedi szállítás közben a folyadék kilötykölődését) nehéz terepen sokkal ésszerűbb döntés minden vállalat számára.

Nem! Nagyon fontos, hogy a tartályok anyaga valamint a kimérő szerkezet egy-egy adott üzemanyaghoz készül, így nem szállítható a gázolajos tartályba benzin. A kimérő szerkezetek esetén is fontos tudni, hogy a benzin fokozottan tűz és robbanásveszélyes folyadék ezért minden eszköznek ATEX tanusítvánnyal kell rendelkeznie.

A legkeresettebb kiegészítő a digitális liter számláló. Ezzel pontosan látja, hogy melyik járműbe mennyi üzemanyagot tankol. A védőtető is fontos, mivel megvédi a tartály kimérő szerkezetet a időjárás problémáktól, illetve egy zárt rendszert képez. Sokan kérik a szintmérőt amellyel megállapítható a tartályban tárolt üzemanyag mennyisége.