GYAKORI KÉRDÉSEK

Első és legfontosabb a méret. Fontos meghatározni, hogy mennyi üzemanyagot szükséges a járművekbe szállítani, illetve, hogy a járművem amivel szállítani fogok milyen teherbírású. Ennek alapján meghatározható a tartály típusa és mérete. Ezután a szükséges a kimérő rendszer paraméterezése. Meg kell határoznunk a szivattyú paramétereit, mint például a kimérési teljesítményt és az üzemelési feszültséget (12 V / 24 V / 48 V / 230 V). Fontos, hogy milyen járművet fogunk tankolni, mert ennek alapján határozható meg a kimérő tömlő. Ha magasan van a jármű üzemanagtankja mint a speciális mezőgazdasági gépek esetén, akkor szükséges a hosszab tömlő, de áltaában a 4 méter megfelelő. Ne feledkezzünk el a biztonságról sem. A rendszerekhez zárható védőtetőt lehet vásárolni. A végére marad a mérés. Amennyiben fontos a kitankolt mennyiség mérése, akkor feltétlen rendeljünk bele kimérő szerkezetet, amely egy digitálisan mutatja az aktuálisan kitankolt mennyiséget, illetve gyűjtó számlálón az összes átfolyt mennyiséget is.

Amennyiben nagyobb mennyiséget kell szállítani javasolt a fém tartály, mivel sokkal biztonságosabb mint a műanyag. A fém tartályokon egy védőkeret található, amely borulás, sérülés esetén megóvja a tartályt és a benne tárolt üzemanyagot. A fém tartályokon lévő speciális lélegző szelep nem engedi, hogy a szállítás során "kilötyögjön" az üzemanyag. Fontos tudni, hogy a fém tartályokba hullámtörő lemezek is vannak, amelyek az IBC tartály szállítási stabilitásáért felelősek.

Biztonsági szempontok alapján: zárható védőtető

Üzemanyagok mérhetősége: digitális átfolyás mérő, szintmérő

Speciális gépek tankolása: hosszabb töltő tömlő ( magas járművek esetén)


-  számla alapján előre utalással

-  készpénzben a tartály átvételekor

-  online stopunkban bakkártyával

- kiszállítja a megadott telephelyére GLS partner futárszolgálat ( előre utalás vagy bankkártyás fizetés esetén)

- személyesen átveheti a Budapest IV. kerületi raktárunkban ( bármely fizetési mód esetén)

Minden tartályt kulcsrakészen, használatra felkészítve adunk át. Használat előtt ellenőrizze a biztonsági matricák meglétét, mert egyes tartályok esetén a megrendelőnek szükséges a tartályra felragasztania.

Kizárólag a tartály adatlapján megadott folyadékot szállíthat. Ennek megfelelően gázolaj szállítására alkalmas berendezésben nem szállíthat benzint, AdBlue-t. A benzin fokozottan tűz és robbanás veszélyes folyadék ezért kizárólag EX (robbanásbiztos) jelöléssel ellátott rendszerű berendezésben szállítható. Az AdBlue esetén is fontos, hogy a szállító eszköz úgy lett kialakítva, hogy a folyadék ne érintkezzen fémmel, kizárólag műanyaggal, amely ellenáll a folyadék maró hatásának.