AdBlue tartály 600

Kiegészítők
Digitális átfolyásmérő 54 000 Ft
+2 méter tömlő 9 500 Ft
Átvételi lehetőségek
Kiszállítás 18 900 Ft
Raktári átvétellel (ingyenes) 0 Ft
Ft 386 573

AdBlue tartály - 600 literes


AdBlue tartály 600 liter alapfelszereltsége a 12V szivattyú, 4 méter tömlő, automata töltőpisztoly, az akkumulátor kábel csipesszel, szintjelző, emelő fülek és a védőtető. A K24 digitális átfolyásmérő opcionális, egyedileg rendelhető. Tökéletes megoldás szállítási és logisztikai cégek, valamint építőipari és mezőgazdsági cégek számára. Ezek a tartályok ellenállnak a korróziónak, a mechanikai sérüléseknek, az UV sugárzásnak, valamint az alacsony és magas hőmérsékletnek.

AdBlue tartály - 600 liter alapfelszereltség:

  • 600 literes műanyag tartály
  • 12V üzemanyag szivattyú 40 l/p teljesítménnyel
  • 4 méter hosszú akkumulátor kábel és csipesz
  • 4 méter hosszú AdBlue tömlő
  • automata töltőpisztoly
  • szintjelző
  • védőtető
  • emelő fülek
  • Mérete (h/sz/m): 120/80/97 cm

AdBlue tartály méretei:

Hosszúság: 1200mm
Szélesség 800mm
Magasság 970 mm


A SENSOR TECHNIK  AdBlue® mobil tartályok innovatív tartály szerkezettel, speciális bordázattal rendelkeznek, amely megvédi az AdBlue-t a túlzott elmozdulástól a szállítás során, ezzel megakadályozza a tartály és a szállító jármű felborulását.


 

EZ IS ÉRDEKELHETI...

GYAKORI KÉRDÉSEK IBC TARTÁLLYAL KAPCSOLATBAN

MELYIK IBC TARTÁLYT VÁLASSZAM?

SZAKÉRTŐNK SEGÍT ÖNNEK

Bármilyen üzemanyagkúttal, vagy üzemanyag technológiával kapcsolatos kérdése van vagy információt szeretne megtudni keressen bátran elérhetőségeinken. 

A legfontosabb, hogy mennyi üzemanyagot szükséges szállítania egy alkalommal. Ez után, hogy milyen méretű tartály fér el a szállító eszközön, majd a harmadik, hogy mekkora tartályt tud mozgatni a járműről le-fel rakodás közben.

Veszélyes anyagok szállítására vonatkozó rendeletekben az IBC tartályokra vonatkozó maximális szállítási mennyiség 1000 liter. 440 liter gázolaj vagy 330 liter benzin szállítható saját gépek ellátására az ADR törvény 1.1.3.1/c bekezdése alapján a vállalatok (vállalkozások) olyan szállításaira, ami fő tevékenységüket kiegészíti, mint például a mély- és magasépítési munkaterületek ellátása vagy méréssel, javítással és karbantartással kapcsolatos szállítások, ill. visszaszállítások csomagolóeszközönként, beleértve a nagyméretű csomagolóeszközöket (IBC-et) és nagycsomagolásokat is, legfeljebb 450 liter mennyiségű veszélyes áru esetén és az 1.1.3.6 bekezdésben meghatározott mennyiségi határokon belül. Meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a veszélyes áru normális szállítási feltételek melletti kiszabadulásának megakadályozására. Ez a fajta mentesség nem alkalmazható a 7 osztályra. Ugyancsak nem alkalmazható ez a mentesség a vállalatok (vállalkozások) által anyagbeszerzés, külső vagy belső anyagelosztás céljából végzett szállításokra.

Mindkét tartály esetében a használat jellege dönti el a választást. A műanyag tartályok könnyen rakodhatóak, de használatuk korlátozott, ami azt jelenti, hogy közúton maximum 5 évig szállítható benne üzemanyag. Ezzel szemben a fém tartályok használata, közúti áruszállítás esetén nincs időkorláthoz kötve. A fém tartályok mindemellett sokkal biztonságosabbak, a védőeszközök miatt ( borulás elleni védőkeret, speciális légző szelep amely nem engedi szállítás közben a folyadék kilötykölődését) nehéz terepen sokkal ésszerűbb döntés minden vállalat számára.

Nem! Nagyon fontos, hogy a tartályok anyaga valamint a kimérő szerkezet egy-egy adott üzemanyaghoz készül, így nem szállítható a gázolajos tartályba benzin. A kimérő szerkezetek esetén is fontos tudni, hogy a benzin fokozottan tűz és robbanásveszélyes folyadék ezért minden eszköznek ATEX tanusítvánnyal kell rendelkeznie.

A legkeresettebb kiegészítő a digitális liter számláló. Ezzel pontosan látja, hogy melyik járműbe mennyi üzemanyagot tankol. A védőtető is fontos, mivel megvédi a tartály kimérő szerkezetet a időjárás problémáktól, illetve egy zárt rendszert képez. Sokan kérik a szintmérőt amellyel megállapítható a tartályban tárolt üzemanyag mennyisége.