AdBlue tartály - 200 liter elektromos

Átvételi lehetőségek
Kiszállítás 19 200 Ft
Kiegészítők
Ft 288 500

ADBLUE TARTÁLY - 200 LITERES

IBC tartály, AdBlue 200 liter alapfelszereltsége az elektromos AdBlue szivattyú, automata töltőpisztoly, akkumulátor kábel és 4 méter AdBlue kiszolgálásra alkalmas tömlő. A szállítható Adblue tartály ideális megoldás járművek, munkagépek tankolására építkezéseken vagy mezőgazdasági gépek számára a szántóföldeken. Az AdBlue (karbamid) oldat nem veszélyes anyag, ezért a szállításhoz nincs szükség ADR engedélyre. 
 

IBC TARTÁLY, ADBLUE - 200 LITER ALAPFELSZERELTSÉG:
 

- AdBlue® / DEF / ARLA 32 szabványhoz jóváhagyott szimpla falú polietilén tartály,
- 4 méter akkumulátos csatlakozókábel kapcsoló és akkumulátor csipeszek
- egyszerűbb, könnyebb, kényelmesebb, halkabb szivattyú
- 4 méter töltőtömlő (Adblue kompatibillis)
- integrált emelőfülek (üres kézi szállításhoz)
​- automata töltőpisztoly
- CENTRI SP 30 elektromos szivattyú, 25 l/perc teljesítmény
- DN 100 betöltő nyak zárósapk
​- zárható védőtető
- szellőzés nyomáscsökkentés a betöltő sapkába építve
- targonca villa nyílások
- 200 literes műanyag tartály AdBlue szállításához
- beépített töltőpisztolytartó

ADBLUE TARTÁLY OPCIONÁLIS LEHETŐSÉGEK:


​- zárható védőtető

EZ IS ÉRDEKELHETI...

GYAKORI KÉRDÉSEK IBC TARTÁLLYAL KAPCSOLATBAN

MELYIK IBC TARTÁLYT VÁLASSZAM?

SZAKÉRTŐNK SEGÍT ÖNNEK

Bármilyen üzemanyagkúttal, vagy üzemanyag technológiával kapcsolatos kérdése van vagy információt szeretne megtudni keressen bátran elérhetőségeinken. 

A legfontosabb, hogy mennyi üzemanyagot szükséges szállítania egy alkalommal. Ez után, hogy milyen méretű tartály fér el a szállító eszközön, majd a harmadik, hogy mekkora tartályt tud mozgatni a járműről le-fel rakodás közben.

Veszélyes anyagok szállítására vonatkozó rendeletekben az IBC tartályokra vonatkozó maximális szállítási mennyiség 1000 liter. 440 liter gázolaj vagy 330 liter benzin szállítható saját gépek ellátására az ADR törvény 1.1.3.1/c bekezdése alapján a vállalatok (vállalkozások) olyan szállításaira, ami fő tevékenységüket kiegészíti, mint például a mély- és magasépítési munkaterületek ellátása vagy méréssel, javítással és karbantartással kapcsolatos szállítások, ill. visszaszállítások csomagolóeszközönként, beleértve a nagyméretű csomagolóeszközöket (IBC-et) és nagycsomagolásokat is, legfeljebb 450 liter mennyiségű veszélyes áru esetén és az 1.1.3.6 bekezdésben meghatározott mennyiségi határokon belül. Meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a veszélyes áru normális szállítási feltételek melletti kiszabadulásának megakadályozására. Ez a fajta mentesség nem alkalmazható a 7 osztályra. Ugyancsak nem alkalmazható ez a mentesség a vállalatok (vállalkozások) által anyagbeszerzés, külső vagy belső anyagelosztás céljából végzett szállításokra.

Mindkét tartály esetében a használat jellege dönti el a választást. A műanyag tartályok könnyen rakodhatóak, de használatuk korlátozott, ami azt jelenti, hogy közúton maximum 5 évig szállítható benne üzemanyag. Ezzel szemben a fém tartályok használata, közúti áruszállítás esetén nincs időkorláthoz kötve. A fém tartályok mindemellett sokkal biztonságosabbak, a védőeszközök miatt ( borulás elleni védőkeret, speciális légző szelep amely nem engedi szállítás közben a folyadék kilötykölődését) nehéz terepen sokkal ésszerűbb döntés minden vállalat számára.

Nem! Nagyon fontos, hogy a tartályok anyaga valamint a kimérő szerkezet egy-egy adott üzemanyaghoz készül, így nem szállítható a gázolajos tartályba benzin. A kimérő szerkezetek esetén is fontos tudni, hogy a benzin fokozottan tűz és robbanásveszélyes folyadék ezért minden eszköznek ATEX tanusítvánnyal kell rendelkeznie.

A legkeresettebb kiegészítő a digitális liter számláló. Ezzel pontosan látja, hogy melyik járműbe mennyi üzemanyagot tankol. A védőtető is fontos, mivel megvédi a tartály kimérő szerkezetet a időjárás problémáktól, illetve egy zárt rendszert képez. Sokan kérik a szintmérőt amellyel megállapítható a tartályban tárolt üzemanyag mennyisége.